Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Održali obećanje

Ultrasi Napolija Lucianu Spallettiju poklonili neobičan poklon pri odlasku

Luciano Spalletti napušta Napoli nakon povijesne sezone u kojoj je klub prvi puta odveo do naslova prvaka nakon 33 godine posta. Kao poklon na rastanku od kluba od najzagriženijih navijača dobio je volan, a taj neobični poklon vrlo je čudna.

Luciano Spalletti (Foto: Salvatore Amoroso/Platforma X)

 Spalletti je stigao u Napoli u sezoni 2021/22. i nije odmah osvojio srca navijača. U prvoj svojoj sezoni završio je na trećem mjestu što nije zadovoljilo neke od ultrasa kluba koju su mu provalili u njegov auto, FIAT Pandu te mu ukrali volan i CD Pina Danielea.

Nakon ovog nemilog događaja utrasi su izvjesili ogroman transparent na stadionu na kojemu je pisalo “Vratiti ćemo stvari, sve što moraš napraviti je otići“.

Godinu dana kasnije, priča je potpuno drugačija. Spalletti je heroj navijača koji je titulu Serie A donio u Napulj prvi puta nakon 33 godine. Kako je već najavljeno, suradnja sa Napolijem neće se produžiti te će Spalletti i službeno otići iz kluba krajem lipnja.

Kao prigodan poklon pri rastanku navijači su odlučili održati svoje obećanje te su zaista Spallettiju vratili volan i CD.

Je li razlog tomu njegov odlazak ili zato što ih je zadužio osvajanjem titule. No, u videu gdje mu ultrasi uručuju poklon svi su dobro raspoloženi, a poklon je poprilično nasmijao i samog Spallettija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider