Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvaraju i Zapad gore

Osijek počinje "zaštićenu prodaju ulaznica" za okršaj s Dinamom: Evo što to točno znači

Osijek će u nedjelju 27. veljače ugostiti Dinamo u Gradskom vrtu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Idući vikend u Prvoj HNL bit će izuzetno uzbudljiv, jer četiri naša najbolja kluba međusobno će odmjeriti snage.

Hajduk će u subotu na Poljudu ugostiti Rijeku, ulaznica za Jadranski derbi više nema jer su ih razgrabili članovi splitskog kluba.

Dan kasnije Osijek će ugostiti Dinamo, a prodaja ulaznica za taj meč počinje ovog ponedjeljka i to pod posebnim uvjetima. Naime, Osječani su odlučili pravo prvokupa dati onim svojim navijačima koji su bili prisutni na posljednjoj njihovoj domaćoj utakmici, protiv Rijeke 13. veljače.

Konkretno, riječ je o, kako navode u Gradskom vrtu, "zaštićenoj prodaji", a na svojoj službenoj stranici su detaljno obrazložili uvjete prodaje.

"Zaštićena prodaja traje do srijede, a odnosi se na sve koji su kupili ulaznicu za utakmicu protiv Rijeke i koji do 23. veljače ostvaruju prednost pri kupovini ulaznice za Dinamo/polugodišnje ulaznice.

Nogometni klub Osijek u ponedjeljak 21. veljače na blagajnama Zapad stadiona Gradski vrt počet će zaštićenu prodaju pojedinačnih i polugodišnjih ulaznica uoči utakmice 25. kola HT Prve lige NK Osijek - GNK Dinamo pri čemu će prednost pri kupovini imati svi oni koji su pojedinačnu ulaznicu kupili za utakmicu protiv HNK Rijeka (provjera će se vršiti uz predočenje ulaznice s utakmice protiv HNK Rijeka ili uz osobni dokument evidencijom u sustav prodanih ulaznica za utakmicu protiv Rijeke).

Dostupni Zapad i Loža

Zaštićeni period prodaje ulaznica trajat će od ponedjeljka 21. do srijede 23. veljače, radno vrijeme blagajni Zapad je od 12 do 18 sati, a na raspolaganju su pojedinačne i polugodišnje ulaznice za tribinu Zapad i Ložu. Cijena pojedinačnih ulaznica za tribinu Zapad iznosi 40 kuna a za Ložu 50 kuna, dok polugodišnje ulaznice za tribinu Zapad iznose 150 kuna, odnosno 300 kuna za Ložu. Ulaznice za djecu do 15 godina stoje 10 kuna za pojedinačnu ulaznicu i 50 kuna za polugodišnju ulaznicu, i to isključivo za tribinu Zapad i u pratnji roditelja.

Ukupni kapacitet 6852 mjesta

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, na sportskim natjecanjima koja se održavaju na otvorenom prostoru može biti popunjeno najviše 40% kapaciteta tribine. Drugim riječima, trenutno ukupan kapacitet stadiona Gradski vrt iznosi 6852 mjesta (puni kapacitet je 17130 mjesta) od čega su 2032 mjesta za tribinu Istok, 1548 mjesta za tribinu Zapad i Ložu, 2266 mjesta za tribinu Zapad gore, 444 mjesta za tribinu Sjever i 562 mjesta za tribinu Jug.

Trenutno slobodno 634 mjesta

Nogometni klub Osijek u ovom trenutku ima 2956 vlasnika godišnjih ili polugodišnjih ulaznica, a sukladno važećim mjerama rasprodan je sav kapacitet tribine Istok, dok je za tribinu Zapad i Ložu dostupno još ukupno 634 mjesta (prema potrebi otvarat će se tribina Zapad gore). Zbog svega navedenog, pozivamo sve vlasnike pojedinačnih ulaznica s utakmice protiv HNK Rijeka da iskoriste prednost zaštićene prodaje i svoju ulaznicu/polugodišnju ulaznicu osiguraju do srijede 23. veljače. Ulaznice za utakmicu protiv GNK Dinamo neće biti moguće kupiti online. Napominjemo, tijekom zaštićenog perioda prodaje ulaznica istu mogu kupiti isključivo za osobe koje su imale kupljenu pojedinačnu ulaznicu za utakmicu protiv Rijeke dok će svi ostali ulaznicu moći kupiti u slobodnoj prodaji koja će će početi u četvrtak 24. veljače i trajat će do nedjelje u 19 sati ili do popunjenja dostupnog kapaciteta stadiona sukladno važećim epideimološkim mjerama (dozvoljeno kapacitet je 40% od ukupnog kapaciteta pojedine tribine)", stoji na službenoj stranici Osijeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider