Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će odjeknuti

Emotivna objava najboljeg ukrajinskog nogometaša na Instagramu: Evo što je poručio Rusiji

Ukrajinski reprezentativac Oleksandr Zinčenko poslao je poruku Rusiji na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Vladimir Putin priznao ruske separatističke pokrajine Donjeck i Luhansk te dobio dopuštenje Dume za slanje vojske van granica Rusije, oglasio se poznati ukrajinski nogometaš Oleksandr Zinčenko.

Zinčenko, koji trenutno nosi dres Manchester Cityja, oglasio se na svojem profilu na Instagramu emotivnom porukom u kojoj je poručio da nitko nikad neće moći prisvojiti ono što je njihovo. 

Zinčenko poslao poruku Rusiji

"Cijeli civilizirani svijet je zabrinut zbog situacije u mojoj državi. Ne mogu ostati po strani i ne pokušati prenijeti svoje mišljenje. Na fotografiji je moja zemlja. Zemlja u kojoj sam rođen, u kojoj sam odrastao", napisao je pa nastavio:

"Zemlja čije boje branim na svim međunarodnim natjecanjima. Zemlja koju pokušavamo veličati i razvijati. Zemlja čije granice moraju ostati nepovredive. Moja zemlja pripada Ukrajincima i nikad je nitko neće moći prisvojiti. Nikad nećemo dati ono što je naše. Slava Ukrajini", napisao je Zinčenko.

Podsjetimo, nogometaši Manchester Cityja u prvom susretu osmine finala Lige prvaka pobijedili su lisabonski Sporting s visokih 5:0, a uzvratna utakmica na rasporedu je tek sljedećeg tjedna.

Zinčenko je ove sezone upisao pet nastupa za City u Ligi prvaka, a u engleskoj Premier ligi upisao je tek osam nastupa. Većinu sezone proveo je na klupi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider