Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka kuna je bitna

Uključite se u humanitarnu akciju Nogometnih ikona za Kokoriće

"Nogometne ikone" pokrenule su humanitarnu akciju za pomoć obiteljima u vrgoračkom kraju nakon nezapamćenih poplava.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedna od najpopularnijih stranica na društvenim mrežama su definitivno "Nogometne ikone". Ekipa ikona je odlučila prodajom dresova igrača nošenih na utakmicama pomoći obiteljima u vrgoračkom kraju nakon nezapamćenih poplava.

Večeras je krenula humanitarna akcija "Nogometnih ikona" na Facebooku.

Po uzoru na već ranije sjajne humanitarke poput "Turopoljskog srca" ili akcije za "Palčiće" administratori popularne stranice odlučili su pomoći aukcijom dresova nogometnih zvijezda. S obzirom da imaju zavidnu kolekciju, svaki dan će u ponudi biti neki drugi. Njihovo geslo je "ikonski je pomagati". S obzirom da sa Facebookom i Instagramom broje gotovo 250 000 pratitelja vjerujemo u veliki uspjeh ove humanitarne akcije.

Objavu prenosimo u cjelosti:

gol expired Nestvarni rekord čudesnog Argentinca: Messi se izjednačio s Peleom divider

"Odabrali smo 12 dresova iz naše bogate kolekcije koje ćemo u dva bloka po 6 staviti na aukcije koje će trajati po 24h, s minimalnim podizanjem od 50 kuna u komentarima. Svi dresovi osobno su dobiveni od igrača ili od naših pratitelja kojima su ih ti igrači dali. Novom aukcijom idućeg dana u 20:00h zatvara se prethodna aukcija.

U prvom dijelu 6 dresova (svaki dan jedan) ide za Vrgorac. Drugih 6 ide za neku drugu humanitarnu akciju gdje odredimo iza Božića. Kada dobijemo potvrdu o uplati na račun humanitarne udruge, šaljemo dres na adresu onoga tko je pobijedio na aukciji.

Naravno, svi vi koji možda nećete sudjelovati u aukcijama, ovdje imate sve podatke pa uplatite u skladu s vašim mogućnostima. Svaka kuna znači jer se dogodio kaos, ljudima je sve uništeno u poplavama i trebaju našu pomoć u ovim teškim vremenima. I malo je puno!

"Betina" udruga korisnika i zaštite voda.

Kokorići 18

21276 Vrgorac

OTP banka

Ulica domovinskog rata 61

21000 Split

BIC: OTPVHR2X

IBAN: HR8924070001100482851"

gol expired Kramarić zabio u velikom preokretu Hoffenheima na teškom gostovanju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider