Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Laportini problemi

Uoči El Clasica uhićen sin predsjednika Barce zbog nasilnog ponašanja

Uoči El Clasica španjolska je policija uhitila sina Joana Laporte, predsjednika Barcelone.

Joan Laporta (Foto: Afp)

Teško je Barceloni pao poraz u prvom ovosezonskom El Clasicu. Slavili su nogometaši Real Madrida s 3:1 i preoteo im prvo mjesto na tablici, ali imali su Katalonci dosta prigovora na suđenje.

Rigali su vatru nakon utakmice, a posebno zbog nedosuđenog jedanaesterca nakon jednog duela Dani Carvajala i Roberta Lewandowskog u kaznenom prostoru madridskog kluba.

Xavi je izgubio živce, morao ga je sudac upozoriti, a nezadovoljan suđenjem bio je i predsjednik katalonskog diva Joan Laporta. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka ušetao je sucu u svlačionicu, tražio objašnjenje, ali ubrzo je zamoljen da napusti prostoriju. 

Luka Modrić VIDEO: Oduševljenje igrača Reala kad je Luka Modrić ušao u svlačionicu nakon El Clasica divider

Bio je to užasan dan za Laportu, kojeg je neposredno prije utakmice s Realom zatekla vijest kako je policija uhitila njegovog sina, 25-godišnjeg Guillema koji je prijetio svojoj partnerici, piše El Espanol.

Izvori iz policije otkrili su španjolskim medijima da je Laportin sin, pred desetak gostiju u restoranu, počeo tresti parternicu i prijetiti joj. Gosti su brzo pozvali policija, a Laporta mlađi opirao se uhićenju.

Bio je dosta agresivan, zbog čega je pozvana i hitna pomoć koja mu je dala sedativ za smirenje. Proveo je noć u pritvoru, a danas će biti izveden pred suca.

Tablica La Liga

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider