Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u suprotnom se poništava sve?

Poznat krajnji datum kada se mora odigrati finale Lige prvaka: "Dulje od toga ne možemo čekati"

Posljednji dan kolovoza je krajnji datum kada se natjecanja u Ligi prvaka i Europskoj ligi moraju završiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Europske nogometne organizacije (UEFA) Aleksander Čeferin otkrio je krajnji datum do kojeg se mora odigrati finale Lige prvaka, jer nakon njega više nema "povratka". Koronavirus ugasio je nogomet u gotovo cijelom svijetu, pa tako i u Ligi prvaka te Europskoj ligi.

UEFA je nedavno "odgodila Ligu prvaka i Europsku ligu do daljnjega", a sada je Čeferin otkrio i kada bi se ta dva natjecanja najkasnije trebala završiti.

gol expired Loše vijesti iz Italije: Zvijezda Juventusa ponovno pozitivna na koronavirus divider

"Natjecanja moraju završiti do kraja kolovoza. Ne možemo čekati do rujna ili listopada. Nalazimo se u nezavidnoj situaciji i zato smo vrlo fleksibilni kada su datumi i vremena početaka utakmica u pitanju u periodu do kraja kolovoza. Ako kriza počne jenjavati, možemo i ranije krenuti s natjecanjima", kazao je slovenski predsjednik UEFA-e.

Recimo i da je UEFA ranije najavila da očekuje da se Liga prvaka i Europska liga nastave te završe u lipnju i srpnju, no ovom izjavom jasno je da su se datumi dodatno pomaknuli i da se ne nazire kraj ove situacije kada je nogomet u pitanju.

gol expired UFC-ova ljepotica ponovno zagolicala maštu fanova te pritom ostavila i svoj broj mobitela: "Pišite mi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider