Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobra ideja?

UEFA na korak do odluke: Procurio tajni plan za Euro ovog ljeta, cijeli turnir se mijenja

UEFA će odluku objaviti u travnju.

Vatreni (Foto: Igor Soban/PIXSELL)

Europsko nogometno prvenstvo trebalo se igrati u lipnju 2020. godine, ali pandemija koronavirusa zaustavila je svijet sporta pa tako i nogomet.

Euro je odgođeno za lipanj ove godine, još puno prije odlučeno je da će se igrati u 12 europskih gradova, a da će domaćin finala biti London.

Pandemija je i dalje u toku, brojne europske države zatvaraju granice, Liga prvaka se mora igrati na neutralnim terenima, a UEFA je navodno na korak do odluke koja će promijeniti cijeli turnir.

Kako tvrdi poznati sportski novinar Tancredi Palmeri UEFA će kompletno domaćinstvo Eura dodijeliti Engleskoj. Takva odluka uopće ne iznenađuje jer Engleska ima sjajne stadione koji su već sutra spremni za veliko natjecanje.

Prema tvrdnjama spomenutog novinara UEFA će odluku objaviti u travnju, a već se finaliziraju posljednji dogovori oko engleskog domaćinstva.

Takva odluka ne mijenja puno planove hrvatske reprezentacije. Vatreni otvaraju Euro protiv Engleske u Londonu, a utakmice protiv Češke i Škotske trebale su se igrati u Škotskoj. HNS je već odabrao kamp u Škotskoj pa ga neće trebati mijenjati jer je Škotska blizu Engleske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Rukomet 2023 Rukomet 2023
Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider