Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''stari obrasci''

Udruga ''Dinamo to smo mi'' upozorava na sporno zapošljavanje u klubu

Udruga koja okuplja dio članova Dinama poslala je novo priopćenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Udruge ''Dinamo to smo mi'' stiglo je novo priopćenje vezano za određene procese u klubu s Maksimira. Prenosimo ga u cijelosti:

''Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da preispitaju odluku od školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi brata člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.

Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštetu. Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske sposobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu'', stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider