Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
policija držala sve pod kontrolom

U Vinkovcima bez incidenata prije finala, policija odvajala navijače Dinama i Hajduka izvan grada

Policija je odradila odličan posao uoči utakmice finala Kupa u Vinkovcima.

Galerija Stipe Antonijević u Vinkovcima (GOL.hr)

Mnogi su s razlogom strahovali kako bi na dan utakmice finala Kupa između Dinama i Hajduka moglo biti incidenata. Velik je to bio izazov za organe reda jer otkako je hrvatske lige nikad dva najveća hrvatska kluba nisu igrali službenu utakmicu na neutralnom terenu.

Čini se kako je policija ozbiljno shvatila organizaciju ovakve utakmice jer uoči finala nisu zabilježeni incidenti. Ispred stadiona Cibalije sat i pol uoči utakmice javio se reporter Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević.

''Ulazi su otvoreni do 16:30, dva i pol sata prije početka utakmice. Zasad sve prolazi bez incidenata. Bili smo u centru Vinkovaca, navijači Dinama i Hajduka sjede u kafićima blizu jedni drugih, ali nema nikakvih sukoba. Najveće zasluge za to ima hrvatska policija koja nije samo u Vinkovcima već i na autocesti te prilazima gradu. U Babinoj Gredi odvajali su Hajdukove navijače, kod Županje Dinamove.''

Nadamo se kako incidenata neće biti do kraja dana iako će organi reda imati velik zadatak održati red u gradu nakon utakmice, ali i na putovima koji vode iz Slavonije prema Zagrebu i dalje ostatku Hrvatske.

Sigurno da postoje manje grupe navijača koji će se htjeti obračunati i nije nemoguće da se takvi sukobi dogode do kraja dana i tijekom noći, ali nadamo se kako će prisustvo velikog broja pripadnika policije ohladiti vruće glave.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider