Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ULOV KAPITALAC

U tijeku je velika aukcija: Dresovi legendarnih Vatrenih idealni za božićne poklone

Uključite se u veliku aukciju se održava u sklopu projekta 'Humanitarna razmjena & aukcija dresova'.

Dres Alena Bokšića oz Lazija (Foto: GOL.hr)

U ponedjeljak u 9 sati ujutro krenula je velika aukcija nogometnih dresova portala gol.hr. Aukcija završava u subotu, 16. prosinca u večernjim satima kada ćete njen završetak moći pratiti uživo u specijalnom izdanju podcasta Utakmicu po utakmicu, kao i na društvenim mrežama gol.hr-a.

Možete nabaviti preko 40 komada vrijedne nogometne memorabilije u sklopu ovog humanitarnog projekta na stranici aukcije.hr.

Bokin iz Lazija, Bilićev iz Evertona

Tu su, između ostalih, dresovi legendarnih bivših članova Vatrenih. Dres Alena Bokšića iz Lazija dizajniran povodom 100. obljetnice osnutka slavnog rimskog kluba ili pak dres Slavena Bilića iz Evertona kojeg je poklonio Marijanu Banu koji ga je pak potom opet poslao da skuplja novac u humanitarne svrhe.

Alen Bokšić legenda je Lazija iz, za mnoge, kultnih 90-ih godina kada je Serie A bila na vrhuncu. Boka je dva puta po tri sezone nosio dres rimskog kluba u kojem je imao zvjezdani status. Slaven Bilić je pak imao sjajnu karijeru u Premier ligi u kojoj je osim West Hama uspješno igrao za Everton.

Dres Slavena Bilića iz Evertona Dres Slavena Bilića iz Evertona (Foto: GOL.hr)

Srnin potpisani iz Šahtara

Nekoliko sezona nakon Bilića, u West Ham je stigao Igor Štimac čiji je dres londonskog kluba također u izlogu. A tu je i dres Šahtara legendarnog kapetana Vatrenih, Darija Srne.

Aukcija se održava u sklopu projekta 'Humanitarna razmjena & aukcija dresova'' u organizaciji portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu. Sav prikupljen novac ide humanitarnoj akciji ''Prvi korak do prvog dana samostalnog stanovanja'' koja prikuplja sredstva za osiguravanje stambenog prostora osobama s posebnim potrebama pod okriljem Udruge Kamenčići.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider