Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na snazi od četvrtka

Englezi jednoglasno donijeli odluku za 15 minuta: Veliki udarac ljubiteljima nogometa u Rusiji

Odluka stupa na snagu momentalno što znači da već ovog četvrtka, kada se igraju utakmice Premier lige, neće biti prijenosa u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ljubitelji nogometa u Rusiji više neće moći gledati prijenose utakmica engleske Premier lige, engleskog Championshipa, FA kupa i svih drugih nogometnih natjecanja s Otoka.

Odlučili su tako klubovi engleske Premier lige, a sve je reakcija na rusku invaziju koja traje na Ukrajinu. Predstavnici svih dvadeset engleskih prvoligaša sudjelovali su na sastanku gdje je donesena ovakva odluka i to, kako navode otočki mediji, vrlo brzo, nakon samo 15 minuta. Ova je odluka donesena jednoglasno.

Odluka stupa na snagu momentalno što znači da već ovog četvrtka, kada se igraju utakmice Premier lige, neće biti prijenosa u Rusiji. Također, engleska Premier liga je navela kako će donirati iznos od milijun engleskih funti za pomoć Ukrajini.

Ruski ljubitelji nogometa ostali su tako bez izravnih prijenosa engleske Premier lige, ali i svih ostalih engleskih liga. S obzirom da je Engleski nogometni savez (FA) također raskinuo sve poslove i suradnju s Rusijom u toj zemlje se neće prenositi ni utakmice engleskog FA kupa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider