Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Debitirao za prvi sastav

"On je novi Luka Modrić": Talijani predstavili novog talenta iz Dinamove škole

18-godišnji talentirani nogometaš Dinama standarni je član mlađih selekcija hrvatske reprezentacije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije nekog vremena talijanski Tuttomercato pokrenuo je rubriku u kojoj svakog dana predstavljaju po jednog talentiranog nogometaša s prostora Europe, a sada je na red došao i jedan hrvatski talent.

Radi se o 18-godišnjem nogometašu Dinama, Tomislavu Duvnjaka kojeg su novinari talijanskog portala usporedili s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije, Lukom Modrićem.

Mladi veznjak zagrebačkog sastava već je duže vrijeme na meti europskih klubova, a kao njegovu najveću vrlinu izdvajaju nogometnu inteligenciju. Budući da ima sjajan pregled igre i tehniku, on je glavni pokretač akcija u zagrebačkoj momčadi.

gol expired Milanov božićni poklon navijačima: Stiže sjajni veznjak iz francuske lige, mnogi su ga htjeli dovesti divider

Inače, Duvnjak je već debitirao u prvom sastavu Dinama, bilo je to na utakmici protiv Varaždina 24. srpnja 2020., a u igru je ušao umjesto Lovre Majera.

Trenutno nastupa za drugu momčad Dinama u 2. HNL, a za hrvatsku reprezentaciju do 19 godina upisao je ukupno sedam nastupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider