Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije ni čudo

Turski mediji: "Bruno Petković je zbunjen!"

Trabzonspor još nije odustao od Brune Petkovića, ali sad su im konkurentski klubovi zakomplicirali priču.

Bruno Petković (Foto: Ronald Goršić/Cropix)

Najveća zvijezda Dinama, Bruno Petković, mogao bi ovo ljeto napustiti Maksimir. Napadač Vatrenih ovo ljeto ima ugovornu klauzulu prema kojoj može otići za 2.5 milijuna eura.

Turski mediji prenose kako je Trabzonspor još zainteresiran za Petka, iako Nenad Bjelica davno već više nije trener. Novi šef Abdullah Avci također ga vidi kao pojačanje i misli da bi bio odličan dodatak njegovoj momčadi.

Otkupna klauzula itekako je prihvatljiva Trabzonu i rado bi ju uplatili Dinamu, već su dugo na liniji s Petkovićevim agentom, međutim stvari su se naglo zakomplicirale.

Turci su nagađali kako će Trabzon objaviti ovaj transfer čim Petko kaže "da", ali sad dodaju kako su se u igru uključili Trabzonovi konkurenti. Navodno je riječ o nekoliko klubova iz Istanbula, ne navode koje, ali vjerojatno je riječ o gigantima Galatasarayju, Fenerbahčeu i Bešiktašu, piše Fanatik.

Bruno Petković i Sandro Kulenović Kamo će Petko i tko će ga naslijediti? "Europski velikan traži napadača tog profila, a u HNL-u ima zanimljiva zamjena" divider

Turski mediji pišu kako je Petko imao jasnu sliku gdje će nastaviti karijeru, ali nove ponude su ga potpuno zbunile i sad razmišlja.

Kako god završi priča Petkovića i Trabzona, završit će uskoro jer bordo-plavi, prema riječima njihova sportskog direktora, predsjednika, ali i trenera, planiraju imati gotovu momčad za sljedeću sezonu do početka priprema.

Stoga, žele sve ulazne transfere završiti u prvim danima prijelaznog roka…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider