Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hoće li otići?

Turci uvjeravaju: "Petković na sastanku u Dinamu tražio da ga puste''

Bruno Petković navodno želi transfer u Tursku kod Nenada Bjelice.

Galerija Bruno Petković Bruno Petković Bruno Petković +6 Bruno Petković

Krenulo je ljetno transfer ludilo, a na tržištu su dosta atraktivni hrvatski nogometaši. Posebno se puno priča o igračima Dinama.

Dominik Livaković je sve bliže odlasku, priča se o transferima Josipa Šutala i Luke Ivanušeca, a onaj koji bi također mogao otići je Bruno Petković.

Napadač Vatrenih je oduševio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i polufinalu Lige nacija i za njega su brojni pitali. Još dosta prije Svjetskog prvenstva Petković je bio hit, nedavno je potvrđeno da ga je htjela Barcelona nakon odlaska Luisa Suareza, no to je sve propalo.

Mateo Kovačić Dječak pored Kovačića u Šibeniku opsovao Boga: Mateovu reakciju treba pohvaliti divider

Sada nije tajna da Petkovića želi Nenad Bjelica u svom Trabzonsporu. Tamo je već doveo Mislava Oršića, velika želja mu je i Petković kojeg obožava, a na listi je čak i Duje Ćaleta-Car, no od toga neće biti ništa.

Moguće je da će mu se ostvariti želja za Petkovićem, koji je prema pisanju turskog Fotomaca, otišao u upravu Dinama i zatražio da ga se pusti u Tursku.

Petković je praktički bio anonimac do dolaska u Dinamo gdje je igrao utakmice života, a i u reprezentaciju je više puta oduševio.

No vijest o Petkovićevom odlasku kod Darija Šimića i društva treba ipak uzeti s dozom opreza. Turci kod dolaska igrača u njihovu ligu znaju malo pretjerati s naslovima pa ništa nije za sigurnošću vjerovati. Možda na kraju Petković i ostane u Dinamu i ponovno zaigra u Ligi prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider