Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igor nemilosrdni

Tudor tjera nizozemsku zvijezdu: ''Za njega nema mjesta''

Igor Tudor počeo je slagati igračku križaljku za sljedeću sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Tudor priprema momčad Galatasaraya za sljedeću sezonu nakon što je turski velikan završio na razočaravajućem četvrtom mjestu. Hrvatski stručnjak sjeo je na klupu istanbulskog kluba u veljači, ali nije se uspio uplesti u borbu za naslov koji je osvojio Bešiktaš s 13 bodova više od Galatasaraya.

Čini se da će Tudor o novu sezonu krenuti bez Wesleyja Sneijdera, najveće zvijezde kluba. Turski Fanatik piše kako Tudor ne vidi legendarnog Nizozemca u svojim planovima, a razlog je njegova uloga na terenu koja se ne uklapa u planove hrvatskog trenera.

''Sneijder je vrlo bitan igrač, ali moramo donijeti odluku. Sneijder se fizički ne uklapa u momčad, u mom sistemu nema mjesta za 'desetku'. Ne mogu igrati nogomet ako Sneijder ostane'', citira Tudora Fanatik.

Sneijder navodno već traži novi klub, a zainteresiranih sigurno neće nedostajati. Osim njega, na odlasku je i 22-godišnji napadač Armindo Bruma koji je blizu prelaska u RB Leipzig, a prodajom ovog dvojca klub će namaknuti sredstva za pojačanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider