Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tudor startao pobjedom

Mandžukić asistirao za pobjedu novom talijanskom čudu koje je iz tri udarca dalo tri gola

Lider Juventus pobijedio je u 29. kolu Serie A u Torinu Empoli s 1-0, dok je hrvatski trener Igor Tudor startao pobjedom na klupi Udinesea, koji je u Udinama s 2-0 bio bolji od Genoe.

Moise Kean (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je minimalno slavio protiv Empolija, a za 25. pobjedu u prvenstvu zabio je mladi Kean u 72. minuti na asistenciju Marija Mandžukića koji je odigrao cijelu utakmicu za Juve. Stara dama je sada posve blizu naslovu jer ima 18 bodova više od Napolija.

Keanu je to bio treći pogodak ove sezone u Serie A iz isto toliko udarca na gol te je postao najmlađi igrač (19 godina i 31 dan) nakon Balotellija koji je došao do osam pogodaka u talijanskom prvenstvu.

Igor Tudor, bivši Vatreni s 55 nastupa i tri pogotka za reprezentaciju, po drugi je puta u svojoj karijeri trener Udinesea.U travnju prošle godine preuzeo je klub i spasio od ispadanja u drugu talijansku ligu, da bi potom u lipnju napustio svoju funkciju.

Preuzeo je klub u nezahvalnoj poziciji, na 16. mjestu prvenstvenog poretka, s 25 osvojenih bodova - samo jednim više od zone ispadanja, a u prvijencu na klupi slavio je protiv Genoe s 2-0 golovima Okake (4) i Mandragore (61).

Udinese je sada 15. s 28 bodova.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider