Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi sistem

Tudorov prvi trijumf u Maksimiru: "Dali smo Dinamu tri gola, a mogli smo još dva-tri"

Splićani su dvaput gubili, ali su uspjeli odnijeti sva tri boda iz Maksimira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo - Hajduk 2:3, rezultat je posljednjeg ovosezonskog derbija između naših najvećih klubova. Splićani su u 34. kolu HNL-a svladali Zagrepčane na njihovom stadionu i navukli kakav-takav osmijeh na lice svojih navijača nakon svih onih razočaranja koja su im priuštili u proteklih nekoliko tjedana.

Posebno sretan zbog ova tri boda bio je trener Igor Tudor koji je prvi put slavio na Maksimiru.

"Pobijedili smo svog najvećeg suparnika i vjerujem da će nam to dati visoku razinu podstreka za ove dvije preostale utakmice. Imali smo tolike šanse, promašeni penal... Dali smo tri gola, mogli smo dati još dva-tri, momci su trčali dosta dobro, snašli smo se, u ovom novom sistemu je Čolina odigrao jako dobru utakmicu", izjavio je nakon utakmice Tudor za Arenasport.

gol expired Hajduk okrenuo Dinamo u Maksimiru: Bijeli dvaput gubili i na kraju slavili, mladi Čuić junak divider

"Mi imamo konstantni problem od početka s time što naši napadači nisu tipične devetke i igrači šesnaesterca. S dva napadača drugog tipa mislim da bi to bilo i ranije riješeno", aludirao je trener Hajduka na prilike koje njegova momčad promašuje.

Hajduku slijedi Jadranski derbi protiv Rijeke na Poljudu (igrat će se bez gledatelja) i gostovanje kod budućeg drugoligaša Intera u Zaprešiću u posljednjem kolu.

"A ništa, treba izvući ovo do kraja i onda idemo dalje", zaključio je Tudor.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider