Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpisao kapitulaciju?

Tuchel odao počast Guardioli: ''Treba biti realan, Manchester City je pobjednički stroj''

Uoči utakmice Chelseaja i Liverpoola trener domaćina Thomas Tuchel kaže da treba biti realan.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Derbi utakmicu 21. kola engleske Premier lige u nedjelju na Stamford Bridgeu igraju nogometaši Chelseaja i Liverpoola. Utakmica počinje u 17:30 sati.

Ta dva kluba jedina su prijetnja vodećem Manchester Cityju na vrhu ljestvice premda oba sastava imaju veliki zaostatak za klubom kojeg vodi Josep Guardiola. Uz utakmicu manje Chelsea ima 11 bodova manje od Cityja, dok je Liverpool odigrao dvije utakmice manje, a ima 12 bodova manje. Trener Chelseaja Thomas Tuchel je tim povodom rekao.

''Manchester City je pobjednički stroj. Vrlo su dobri, točnije, oni su neumoljivi. City točno zna što je potrebno za vrhunsku sezonu. I to konstantno ponavlja'', rekao je trener Chelseaja koji time nije želio poručiti kako odustaje od lova na lidera prvenstva, ali…

''Naravno da nikada nećemo prestati vjerovati u sebe. Borit ćemo se do krajnjih granica i uvijek ćemo pokušavati. Ali, moramo biti i realni u svemu. Moramo biti i ambiciozni, ali ne preambiciozni da se ne bi na kraju osjećali frustrirani'', završio je Tuchel.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider