Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Nije zadovoljan

Tuchel sipa gorčinu nakon ispadanja iz Lige prvaka, evo što zamjera sucu: "Nije bilo vrijeme za to"

Real Madrid je s ukupnih 5:4 porazio Chelsea i prošao u polufinale Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su nogometaši Chelseaja bili na korak od plasmana u polufinale Lige prvaka, sve do 80. minute susreta vodili su 3:0 protiv Real Madrida, a na kraju su ostali bez svega. Madriđani su prvo zabili gol za produžetke, a onda i za prolaz u sljedeći krug natjecanja.

Nakon susreta trener londonskog sastava Thomas Tuchel nije bio posve zadovoljan ponašanjem poljskog suca Syzmona Marciniaka.

"Kad sam krenuo prema njemu, on se smijao i zabavljao s protivničkim trenerom Carlom Ancelottijem", kazao je Tuchel pa dodao kako nije bilo pravo vrijeme za to:

"Nakon što 126 minuta momčad ostavlja srce na terenu, a onda vidite suca kako se smije i zabavlja s drugim trenerom, to je loše. Rekao sam mu to".

gol expired VIDEO Pijani navijač suparničkog kluba uletio na teren i proslavio ispadanje Bayerna iz Lige prvaka divider

Također, njemački je strateg bio nezadovoljan odlukom suca da ne pregleda situaciju u kojoj je poništen pogodak Marcosa Alonsa zbog igranja rukom, prenosi Mundo Deportivo.

"Nisam vidio pogodak, ali bio sam jako razočaran njegovom odlukom da ne pregleda taj gol na svoju ruku. On mora biti glavni, a ne može odlučivati netko tko sjedi u stolici i tko je izoliran", zaključio je Tuchel koji je bio ponosan na izvedbu svoje momčadi. 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider