Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio susret na Maksimiru

VIDEO Tuchel ostavio zvijezdu Chelseaja u Londonu, sipao komplimente na Kovačićev račun

Dvoboj 1. kola Lige prvaka Dinamo - Chelsea igra se u utorak, 6. rujna od 18:45 na Maksimiru.

Pred nogometašima Dinama teška je utakmica u Ligi prvaka. Na otvaranju grupne faze elitnog klupskog natjecanja zaigrat će protiv Chelseaja na rasprodanom Maksimiru.

Konferenciju trenera engleskog sastava Thomasa Tuchela pratio je i Saša Lugonjić za Dnevnik Nove TV.

Njemački strateg ostavio ostavio je iskusnog braniča Thiaga Silvu u Londonu, ali zato će za sutrašnji dvoboj konkurirati dva novopridošla pojačanja, Pierre Emerick Aubameyang i Dennis Zakaria:

"Odlučili smo da će Thiago Silva odmoriti od putovanja i igranja. Aubameyang i Zakaria su trenirali, ako bude sve u redu, konkurirat će za dvoboj. Vratar Mendy će biti u konkurenciji", otkrio je njemački strateg pa se osvrnuo na hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića koji se vraća na svoj Maksimir:

"On je fantastičan igrač, ali i osoba. Njemu je posebno emotivno vratiti se u Zagreb. Nevjerojatan timski igrač, a užitak je biti njegov trener, užitak je za sve suigrače što igraju s njim. Ovo je njegov grad, njegova zemlja, a mi smo sretni što opet igra i trenira", rekao je Tuchel pa otkrio što očekuje od zagrebačkog sastava:

gol expired VIDEO Čačić ne može računati na tri igrača protiv Chelseaja: "Postoje kontakti s Kovačićem" divider

"Dinamo ima puno individualne kvalitete. Iskoristi će ulogu autsajdera kako bi nas natjerali da ne budemo dobri, da oni budu bolji. Nismo sretni s rezultatima na početku sezonu, moramo napraviti korak naprijed. Uvijek je teško igrati prvu utakmicu Lige prvaka u gostima, može biti jako komplicirano", kazao je pa dodao za kraj:

"Vjerujem da možemo pobijediti, ali to moramo pokazati na terenu", zaključio je Tuchel.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider