Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutak za pamćenje

Čudesan način za prvi pogodak u karijeri: Na opće čuđenje, zabio iz svog 16-erca i obišao svijet

Golman Chivasa Tono Rodriguez postigao je svoj prvi pogodak na nevjerojatan način, donijevši svojoj momčadi vitalnu pobjedu od 3:1 protiv Veracruza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chivas je vodio s 2:1 u ligaškom okršaju u studenom, ali Veracruz je napravio ozbiljan pritisak na njegov gol u posljednjim minutama utakmice. No, dogodilo se nešto potpuno neočekivano.

Nakon ubačaja iz kornera, vratar Chivasa Tono Rodriguez uhvatio je loptu, sjurio se prema vrhu 16-erca i ispucao je prema protivničkom golu. Na čuđenje igrača Veracruza, kao i protivničkog vratara Sebastiana Jurada koji je otišao prema naprijed, lopta je završila u golu.

Kakav način za prvi pogodak u karijeri. U toj situaciji očekivalo bi se da će vratar zadržati loptu i trošiti vrijeme, ali ne i Rodriguez, koji je vidio priliku i izveo sjajan potez.

Podsjetilo je to i na dalekometni pogodak sa svoje polovice iz 2018. Juana Carlosa, vratara španjolskog SD Luga. S druge strane, najrecentniji primjer u Premierligi je onaj Asmira Begovića za Stoke protiv Southamptona 2013. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider