Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne bi baš rekli

Trener Vitorije razočaran rezultatom: ''S obzirom koliko smo prilika stvorili, zaslužili smo barem produžetke''

Manolo Teixeira ističe da je ponosan na svoje igrače nakon sinoćnje pobjede protiv Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vitoria Guimaraes pobijedila je Hajduk 1:0, ali naravno to im nije bilo dovoljno za prolazak u play-off Konferencijske lige, a portugalski stručnjak Manolo Teixeira smatra da su bili bolji u dvomeču i da su zaslužili barem produžetke u Portugalu.

Navijači Hajduka VIDEO Uhićen jedan navijač Hajduka zbog napada na TV snimatelja, prikazano što je ukradeno iz Torcidinih kombija divider

''Zaslužili smo najmanje produžetke s obzirom koliko smo prilika stvorili na susretu. Biti će nam ovo pouka za ubuduće, ušli smo u susret, postigli brz pogodak, ali nismo dalje mogli zaprijetiti. Bez obzira na sve ponosan sam na moje dečke, razočaran sam zbog ispadanja, ali sam zadovoljan jučerašnjom igrom'', rekao je Teixeira, pa nastavio:

''Cilj nam je bila Europa, nažalost nismo uspjeli. Naučili smo puno toga nakon utakmice u Hrvatskoj i dobro smo odigrali u uzvratu, glavu gore, nitko se ne treba sramiti ispadanja. Bacamo se na prvenstvo, slijedi nam Estoril'', zaključio je Portugalac.

gol expired Portugalski medij: Čuli su se pucnjevi u novom sukobu Torcide i White Angelsa divider

Ružne scene su se odigrale tijekom i nakon susreta, a Portugalci se nisu pokazali kao dobri domaćini. Pred Hajdukom je težak raspored, Dinamo pa Villarreal, a sada će izaći na vidjelo širina kadra koju su složili Nikoličius i Jakobušić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider