Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sasvim iskreno

Trener srpskog kluba potvrdio da ga Hajduk želi: "Ja sam jugonostalgičar, želim i regionalnu ligu"

Dudić je potvrdio da su počeli razgovori s Hajdukom.

Feđa Dudić (lijevo) (Foto: Profimedia)

Feđa Dudić, sarajevski trener danas je na klupi Radničkog iz Kragujevca s kojim je napravio najveći rezultat u povijesti tog kluba i ulaska u kvalifikacije za Europu.

Dudić je danas hit u Srbiji, a prije par dana se u medijima pojavila informacija da ga želi Hajduk za novog trenera.

Iako nije bilo nikakvog službenog izvora, danas je to sasvim drugačija priča. Dudić je sam potvrdio da postoji interes splitskog kluba.

''Pa reći ću da ima nekih zanimanja i s tim bih završio, da ne idem, kako se zove, dalje. Ima, ima veze, ali moja je koncentracija trenutačno samo na Radničkom. Samo razmišljam o srijedi, o 16.00 i kako završiti sezonu do kraja. A poslije ćemo vidjeti što i kako'', rekao je Dudić u emisiji Indirektno.

Uz to je Dudić i podržao projekt regionalne lige.

''Podržao bih je, ja sam stvarno jugonostalgičar. Volim pratiti i gledati sve klubove iz bivše Jugoslavije, pogotovo kad igraju europska natjecanja. Je li to nogomet, košarka, tenis, uvijek sam navijač tih predstavnika. Podržao bih, ali to nije realno. Bilo bi raznih incidenata, krenulo bi se na nacionalnoj osnovi. Zamislite utakmicu Zvezda - Dinamo ili Partizan - Hajduk, nemoguće. Bez gostujućih navijača? Nemoguće, ne dobivaš ništa'', rekao je Dudić.

Dio o Hajduku pogledajte na 1:09:47.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider