Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spreman je

Rivaldo mu se klanja, stručnjaci dive, a Guardiola se čudi: ''Ne razumijem, to što je napravio je nevjerojatno''

Trener River Platea Marcelo Gallardo spreman je preuzeti kormilo Barcelone, tvrdi bivši igrač tog kluba Brazilac Rivaldo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Gallardo je spreman preuzeti Barcelonu'', rekao je legendarni Rivaldo za ''Betfair''.

''Njegov rad u River Plateu je i dalje fantastičan. Prošle godine je osvojio Copu Libertadores i spreman je prihvatiti izazov poput odlaska u Europu i treniranja sjajne momčadi kao što je Barcelona'', dodao je Brazilac.

Rivaldovi komentari uslijedili su nakon što je bivši trener Boca Juniorsa i Čilea, Claudio Borghi, kazao španjolskim medijima: ''Gallardo će u prosincu trenirati Barcelonu.''

Riječi hvale za trenera River Platea ima i jedan od najboljih stručnjaka današnjice Pep Guardiola.

''Ono što je Gallardo napravio s Riverom je nevjerojatno. Međutim, neke su stvari neobjašnjive. Svake godine se tri trenera proglašavaju najboljima na svijetu, a on nikad nije među njima. Ne mogu to razumjeti. Kao da u svijetu nema ničeg drugog osim Europe'', izjavio je Guardiola za TNT Sports u Argentini.

Valverdeova pozicija je u posljednje vrijeme nesigurna, posebno nakon traumatičnog ispadanja u Ligi prvaka od Liverpoola prošle sezone, nakon čega je uslijedio i poraz u finalu Kupa od Valencije. Također, Barcelona je po njezinim mjerilima slabo krenula u novu sezonu.

S druge strane, Gallardo je igrao u Europi za Monaco i PSG i tijekom karijere skupio 44 nastupa za argentinsku reprezentaciju. Trenutno ima ugovor s Riverom do 2021. godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider