Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sretno

Trener Rijeke najavio susret sezone: ''Nismo imali sreće u ždrijebu, ali vjerujem u svoju momčad''

Dragan Tadić oglasio se ususret prvog europskog susreta svoje momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka će ugostiti jaki švedski Djugarden u četvrtak navečer u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige, trener Dragan Tadić je prokomentirao stanje svoje momčadi i najavio utakmicu.

"Čeka nas zahtjevna utakmica i dobar protivnik, najteži u ovoj fazi. Nismo imali sreće u ždrijebu. No, vjerujem u svoju momčad, utakmica protiv Šibenika donijela nam je mirnoću i samopouzdanje. Uvidjeli smo da možemo, samo nas mora krasiti zajedništvo", rekao je Tadić na konferenciji za medije.

''Nismo još uigrani''

"Radimo cijelo vrijeme i na napadu, ali za automatizme treba i malo više vremena. Njega nismo imali puno jer bilo je važno dobro fizički spremiti momčad. Obrana dobro djeluje, koncentrirana je i zadovoljan sam s njom, a u napadu vjerujem da ćemo biti sve bolji i bolji", rekao je trener Rijeke.

gol expired Srbi (opet) provociraju: Predstavili maskotu znakovitog imena i sa šajkačom na glavi divider

Detaljna analiza je ključ

"Pogledali smo šest utakmica Djurgardena i sve su igrali u sustavu 4-3-3. Momčad su koja već dugo godina igra zajedno, agresivni su, a kapetan Eriksson motor je momčadi u veznom redu. Čuo sam se i s jednim trenerom iz Švedske koji mi je dao neke informacije, dobri su, ali nisu nepobjedivi. I mi smo dobri", zaključio je riječki trener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider