Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li pretjerao?

Nedavno je pobijedio Rijeku, a sad je svog igrača usporedio ni manje ni više nego s - Diegom Maradonom

U najavi utakmice Real Sociedad - Napoli trener domaćeg sastava privukao je pozornost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi dvoboj drugog kola skupine F Europske lige, pored onog između AZ Alkmaara - Rijeke, bio je Real Sociedad - Napoli.

U najavi te utakmice je trener Sociedada Imanol Alguacil usporedio najveću zvijezdu svog sastava, Davida Silvu, s legendarnim Diegom Maradonom.

Izražavajući zadovoljstvo činjenicom da je njegove ekipa na sjajan način otvorila ovu sezonu, Alguacil je između ostalog izjavio:

"Opušteni smo i željni igre protiv Napolija. Bit će to nevjerojatan izazov za nas, mislim da njihov poraz kod kuće od AZ Alkmaara neće utjecati na izvrsnu momčad kakvu imaju. Mi smo skromni, a opet željni pobjede."

Htio pohvaliti svoju ekipu pa...

Real Sociedadu zbilja ide sjajno u proteklih nekoliko tjedana - trenutno su vodeća momčad Primere, s bodom više i utakmicom više od drugoplasiranog Real Madrida, a skupinu Europske lige otvorili su prošlotjednim trijumfom u gostima kod Rijeke.

Pred ispit protiv kluba čije je najveće ime u povijesti Maradona, Alguacil je kazao:

"Maradona bi teško ušao u našu ekipu. Sve je mogao učiniti s loptom, ali bez nje nije bio toliko dobar. Imamo mi Davida Silvu koji je gotovo podjednako talentiran, a uz to i marljivo radi", ispalio je Alguacil.

David Silva je, podsjećamo, ovog ljeta potpisao za Real Sociedad nakon što je punih 10 godina igrao za Manchester City i postao prava legenda tog kluba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider