Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljan pobjedom

Trener Milana: "Početak utakmice nije bio lagan. Rebić? Inteligentan igrač"

Nogometaši Milana svladali su Dinamo (4:0) i došli korak bliže osmini finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uvjerljivom pobjedom protiv Dinama (4:0) na Maksimiru, nogometaši Milana odnijeli su sva tri boda i skočili na drugo mjesto skupine E Lige prvaka.

Stefano Pioli, trener milanskog sastava bio je zadovoljan igrom svoje momčadi, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka stao je pred kameru klupske televizije Milan TV i kratko se osvrnuo na dvoboj.

"Nije bilo lagano. Početak utakmice nije bio lagan, trebalo nam je vremena da shvatimo kako što bolje pokriti teren. Kada smo se bolje obraniti, iskoristili smo svoj napadački potencijal“, rekao je talijanski strateg pa dodao kako se sada okreću prvenstvu.

"Dobru igru s ovog susreta moramo potvrditi i protiv Salzburga, moramo na najbolji način odigrati tu zadnju utakmicu skupine. Želimo biti uspješniji nego prošle sezone. Razmišljamo i o prvenstvu, bit će teško protiv Torina. Moramo se prvo baviti tom utakmicom, pa ćemo o Salzburgu".

gol expired Žestok doček za Rebića u Zagrebu: Hrvata izviždali dinamovci na utakmici Lige prvaka divider

"Tajna uspjeha je timski rad. Grupa inteligentnih igrača koji žele raditi, koji brinu za boje koje nose. Uvijek daju sve od sebe. Imam toliko talentiranih igrača i uvijek nastojim iskoristiti njihove kvalitete".

Na konferenciji za novinare nakon utakmice kratko se osvrnuo i na hrvatskog nogometaša Antu Rebića:

"Ante je snažan i inteligentan igrač. Ljetos sam pričao s njim, odlično razumije prostor na terenu. Imao je nekih zdravstvenih problema, a mogu ga koristiti na svim napadačkim pozicijama. Imamo snažne napadače, to je veliki plus za nas", zaključio je.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider