Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rusi se ne predaju

Trener Krasnodara poručuje: "Još nismo ispali, još imamo izgleda"

Dinamo je u Rusiji slavio sa 3-2 načinivši veliki korak prema plasmanu u osminu finala. No, Rusi nisu stigli u Zagreb s "bijelom zastavom".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj utakmici napravili smo previše pogrešaka, ali još nismo ispali iz Europe, kazao je trener ruskog prvoligaša Krasnodara Murad Musajev uoči uzvratnog susreta 16-ine finala Europske lige protiv Dinama koji je na rasporedu u četvrtak na stadionu Maksimir.

Dinamo je u Rusiji slavio sa 3-2 načinivši veliki korak prema plasmanu u osminu finala. No, Rusi nisu stigli u Zagreb s "bijelom zastavom".

"U prvoj utakmici napravili smo previše pogrešaka, a to na ovom nivou nije dozvoljeno. Ali još uvijek nismo ispali iz Europe, još imamo izgleda," kazao je 37-godišnji Musajev.

"Očekuje nas teška i komplicirana utakmica, no imamo 90 minuta za popravak. Znamo gdje smo zakazali i na tome moramo raditi. Dobro je što imamo priliku ispraviti pogreške, " dodao je ruski stručnjak.

gol expired Mamić najavio utakmicu sezone na Maksimiru pa otkrio na koga ne može računati divider

Nakon poraza od Dinama, Krasnodar je ispao iz ruskog Kupa izgubivši na svom stardionu od Sočija (1-2).

"Obavili smo ozbiljan razgovor s igračima, razgovaraili su i igrači međusobno. Među igračima vlada dobra atmosfera, vjerujem kako ćemo sutra manje pričati, a više pokazati na terenu što trebamo."

Osvrnuo se i na brojne kritike koje je trpio vratar Evgenij Gorodov nakon prve utakmice.

"To je uvijek tako, greške vratara i braniča se najviše vide, ali svi su podjednako krivi. Svi griješimo i odgovornost je na treneru i cijelom sastavu. Moramo naučiti igrati zajedno, nije kriv samo pojedinac," zaključio je Musajev.

Veznjak Ruslan Kambolov je najavio kako Krasnodar nema što čekati, od prve minute će zaigrati napadački.

"Motiviran smo, svjesni smo da nas čeka teška utakmica. Cilj je zabiti što prije, a od prve minute krenut ćemo napadački," kazao je 31-godišnji veznjak dodavši: "Morat ćemo igrati agresivno i borit se za svaku loptu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider