Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga prvaka mladih

Trener juniora Hajduka: "Igrači su popadali u svlačionici nakon Atletica. Navijači su nas nosili"

Atletico Madrid je porazio juniore Hajduka u play-offu Lige prvaka mladih nakon jedanaesteraca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juniori Hajduka poraženi su nakon lutrije jedanaesteraca od Atletico Madrida s 3:2 u play-offu Lige prvaka mladih na Poljudu, a trener Marijan Budimir bio je ponosan na svoju momčad.

"Razočaranje je veliko nakon poraza na jedanaesterce. Igrači su popadali u svlačionici. Naravno da smo razočarani, ali ja sam im rekao kako sam ponosan na njih. Odigrali su lavovski 94 minute protiv izuzetno jakog Atletica", rekao je Budimir pa se zahvalio navijačima koji su se okupili u velikom broju.

"Na kraju krajeva, jedanaesterci su lutrija. Vratnice i tijekom utakmice i na penalima nažalost nisu bile na našoj strani. Zahvaljujem i navijačima, nosili su nas cijelu utakmicu, bili su odlični, a za potpuno zadovoljstvo nedostajao je prolazak".

gol expired Novo priznanje Marku Livaji: Ponovno je među najboljima na svijetu na FIFA 22 divider

Iako je stručni stožer Hajduka taktički odlično pripremi utakmicu s Atleticom, ipak je presudila kvaliteta. 

"Ne igramo protiv Bjelovara, već protiv Atletico Madrida koji je po mom mišljenju vrlo jaka ekipa. Mislim da će otići daleko. Znali smo njihove kvalitete, da se ne možemo nadigravati po cijelom terenu s njima, te da ćemo se defanzivno spustiti i čekati priliku iz tranzicije ili prekida. Dočekali smo je, ali nažalost nije ušla. Ono gdje smo trebali biti bolji je kada smo imali loptu, trebali smo biti mirniji".

gol expired Tisuće navijača ispunilo poljudske tribine za spektakl Hajduka i Atletica, poslali su poruku Perišiću divider

Ovo je bio prvi nastup juniora Hajduka u Ligi prvaka mladih, ali trener juniora se nada da će seniori ući u Ligu prvaka i tako juniorima osigurati izravan plasman u Ligu prvaka mladih.

"Ja se nadam da će Hajduk biti redovan sudionik sljedećih godina, bilo to kroz juniorsko prvenstvo, ali više bi mi bilo draže da prva momčad uđe u Ligu prvaka, pa bi onda mi direktno tako nastupali", zaključio je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider