Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kritike za bijele

Trener Hajduka: "Posavec, Jakoliš, Vušković... Što je u njihovim glavama?"

Novi poraz Hajduka u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 15. kola HNL-a Hajduk je izgubio u gostima protiv Varaždina 4:2. Varaždinci su zasluženo slavili protiv jako lošeg Hajduka koji je izgledao izgubljeno protiv momčadi koja je zadnji put pobijedila 13. rujna protiv Istre.

Trener Hajduka Boro Primorac bio je jako nezadovoljan pristupom cijele momčadi, a komentirao je očajnu predstavu svojih igrača.

gol expired Varaždin torpedirao Hajduk: Splićani se zamalo vratili, Posavec dvaput kiksao divider

"Bilo je jako teško. Vrlo sam nezadovoljan. Oni su radili što su htjeli. Sve smo duele izgubili, dali smo im sva četiri gola. Nešto smo bolje igrali drugo poluvrijeme, ali to nije dovoljno. Ja sam vrlo kritičan. U obrani smo bili očajni, nismo dobili duel, radili su od nas što su htjeli. Ja sam isto šokiran. Ti možeš igrati, ali da nisi čovjek na terenu, to je nemoguće. Bili smo jako loši'', rekao je Primorac pa nastavio:

"Da smo izjednačili na 3:3 možda bi njih uhvatila panika. Dali smo im četvrti gol. Jakoliš, Vušković, Posavec... Ne znam što je u njihovim glavama. Katastrofalna utakmica s naše strane. Mora se nešto napraviti, to je neoprostivo. Utakmica protiv Gorice je vrlo važna. Treba naći igrače koji će biti bolji. Mi tu utakmicu moramo dobiti“, završio je iskusni Primorac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider