Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BIJELI OPET SLAVILI

Trener Hajduka: "Lokomotiva se bori za život, a moji momci pjevaju"

Dobra atmosfera u momčadi Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zaostaloj utakmici devetog kola Hajduk je u Zagrebu s 2:1 slavio protiv Lokomotive. Za Splićane je Caktaš zabio dva gola, a za domaćine Tuci.

Hajduk je nakon pobjede u Koprivnici upisao novu pobjedu u samo tri dana.

Svoje dojmove o susretu u Zagrebu dao je Boro Primorac.

gol expired Hajduk slavio u Zagrebu: Caktaš majstorski donio pobjedu protiv Lokomotive divider

''Jako smo zadovoljni. Sretan sam jer sam vjerovao u ovu ekipu. Mogu samo čestitati momcima, dali su sve od sebe u ove tri utakmice. Uvjerio sam se da dobro znaju igrati. Ima tu prostora za napredak, ali imamo grupu igrača koja je jako dobra. Mislim da možemo napredovati. Malo smo danas slabije krenuli drugo poluvrijeme. Na 1:1 smo se vratili, imali stativu i neke šanse. Ova ekipa ima mladost, svježine i karakter, i može bolje'', rekao je Primorac, a zatim dodao:

''Lokomotiva se bori za život. Imaju par dobrih igrača. Ima jedan naš igrač po desnoj strani koji je iz naše škole. Nije lako u Hrvatskoj. Ima dobrih trenera, dobrih igrača. Sve su ekipe taktički dobre. Vrlo sam sretan jer su dečki odigrali dobro.''

Trener Hajduka žali što nije imao Caktaša protiv Osijeka.

''Šteta što ga nije bilo protiv Osijeka. Zadovoljan sam i s obranom. Dva centarhalfa su igrala dobro, golman je isto bio dobar. Vezni red je dao sve od sebe, bili smo svježi prema naprijed. Imali smo par kombinacija. Uživamo večeras. Momci pjevaju, to mi je drago.''

gol expired Rakitić majstorski zabio u Ligi prvaka: Pogledajte kako je ispalio pravu "raketu" divider

Dvoboj s Rijekom je tek za 12 dana.

''Imamo sve igrače na raspolaganju, svi su zdravi. Možemo se dobro odmoriti, raditi. Vrlo je važno dobro odraditi kraj prvog dijela sezone. Čeka nas i kup utakmica. Možemo se približiti vrhu'', zaključio je trener Hajduka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider