Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo će biti zanimljivo

Kako li će ovo izvesti? Trener iz Premierlige je u samoizolaciji, ali će voditi momčad iz - kuće

"Bit ću u stalnom kontaktu s klupom. Imat ću laptop sa slikom utakmice iz različitih kutova", otkrio je Parker.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni trener engleskog premierligaša Fulhama, Scott Parker, koji je u samoizolaciji zbog slučaja zaraze koronavirusom u svom kućanstvu, neće moći biti na klupi u subotnjem dvoboju protiv Southamptona, ali je izjavio da je spreman voditi momčad iz svog doma.

Parkerov test na koronavirus je dao negativan rezultat i moći će se vratiti na klupu na gostovanju protiv Tottenhama, koje je na rasporedu 30. prosinca, ako će se i na sljedećem testiranju pokazati negativnim.

No, 40-godišnji trener ne planira prekriženih ruku gledati kako se njegova momčad bori za bodove protiv Southamptona.

"Razvili smo neke ideje..."

"Bit ću u stalnom kontaktu s klupom. Imat ću laptop sa slikom utakmice iz različitih kutova. Ne sumnjam u svoje odlične pomoćnike koji će preuzeti vođenje momčadi", rekao je Parker na konferenciji za medije uoči utakmice.

"Tijekom zatvaranja smo razvili neke ideje kako trenirati na daljinu, ali ovo je malo drugačije, s obzirom na to da smo u natjecanju. I dalje im dajem iste naputke, jedino što nisam na travnjaku. Svijet u kojem živimo nas je naučio da na različite načine izvučemo najbolje iz loših situacija pa ću tako učiniti najviše što mogu radeći iz kuće."

Parkerov pomoćnik Stuart Gray će zauzeti Parkerovu poziciju, a na klupi će mu asistirati jedan od trenera u prvoj momčadi Matt Wells.

Fulham je u ovom trenutku na 18. mjestu Premierlige, s dva boda manje od Brightona koji je jedno mjesto iznad i izvan zone ispadanja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider