Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ne znam što se dogodilo"

Mamić otkrio zabrinjavajuću vijest: "Gavranović se ne sjeća prvog poluvremena"

Dinamo je teškom mukom stigao do plasmana u skupinu Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama teže su od očekivanog prošli estonsku Floru i izborili nastup u skupini Europske lige. Modri su slavili s 3:1, ali nakon uvjerljivog prvog poluvremena neka se nervoza uvukla u redove zagrebačke momčadi i Flora je u nekoliko navrata imala priliku izjednačiti.

"Čestitke momčadi na plasmanu u Europsku ligu. Nije jednostavno igrati ovakve utakmice kada nemaš pravo na krivi korak. Prvo poluvrijeme je bilo prilično dobro, ali ne znam zašto smo u drugom dijelu upali u neku nervozu. Protivnik je to iskoristio, ali na sreću zabili smo taj treći pogodak. Puno je posla još pred nama", rekao je Mamić nakon prolaska u skinu Europske lige.

gol expired Rijeka sretnim autogolom nokautirala Kopenhagen u Danskoj i plasirala se u Europsku ligu! divider

Mario Gavranović dobio je težak udarac u glavu u jednom trenutku utakmice, a trener Dinama otkrio je da situacija nije ni najmanje bezazlena.

"Gavranović je dobio udarac u glavu i rekao je da se ne sjeća prvog poluvremena. Nadam se da neće biti nekih ozbiljnijih posljednjica", otkrio je trener Dinama.

Mnoge novinare je zanimalo što se dogodilo večeras u drugom poluvremenu kada je estonska momčad preuzela konce utakmice u svoje ruke.

gol expired Europska jesen u Maksimiru: Dinamo se mučio, ali ipak slavio protiv Flore i prošao u skupinu EL divider

"I ja bi volio znati što se dogodilo. Nakon tri ili četiri kornera smo si sami stvorili probleme i ušli smo u neku nervozu. Nije dobro izgledalo. Ovaj primljeni pogodak izvan 16 metara je jedna od stvari koje moramo popraviti", smatra Mamić koji nema želja u ždrijebu.

"Nisam razmišljao o željama. Volio bih atraktivnu skupinu gdje se možemo nadmetati i boriti za bodove."

Za kraj je novinare zanimalo osjeća li pritisak prezimljavanja u Europi što je pošlo za rukom Nenadu Bjelici, donedavnom treneru Dinama. 

"Ne osjećam pritisak Bjeličina rezultata. Nije meni to bilo nešto spektakularno, proljeće u Europi, ali ušli smo u šesnaestinu finala. Nije to senzacionalan uspjeh", kazao je Mamić.

Ždrijeb skupina Europske lige je u petak u 13 sati u Nyonu.

gol expired Dresovi Hrvatskog Dragovoljca su ogroman hit: Dva su poslana i Stipi Miočiću divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider