Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Moramo biti agresivni"

Jovićević nakon još jedne neuvjerljive partije Dinama: "Imali smo problema u obrani"

Nogometaši Dinama su pobjedom protiv Gorice mogli osigurati još jedan naslov hrvatskog prvaka, ali stvari se nisu odvijale kako je to trener Jovićević planirao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Igor Jovićević, nakon 0-0 u susretu 30. kola Prve HNL kod Gorice, istaknuo je da su došli s namjerom da nametnu svoju igru, ali nisu uspjeli probiti tvrde domaćine.

Nogometaši Dinama su pobjedom protiv Gorice mogli osigurati još jedan naslov hrvatskog prvaka, ali stvari se nisu odvijale kako je to trener Jovićević planirao.

gol expired King James odgovorio Đokoviću na izazov, a Karlović mu poručio: "Spremi se da zakucam preko tebe" divider

"Željeli smo u Gorici osigurati naslov, došli smo s namjerom da nametnemo svoju igru i diktiramo ritam. No, u prvom poluvremenu imali smo problema u obrani, a Gorica se lako otvarala u napadu i stvarala nam je probleme. U drugom poluvremenu smo se konsolidirali i bilo je puno bolje. Moramo biti agresivni, ići na suparničkog igrača, igru držati na protivničkoj polovici, i mislim da će s vremenom biti tako. Raduje me kondicijska sprema igrača, jer smo u drugom poluvremenu mogli dodati gas, imali smo neke šanse nakon presinga, ali bilo je teško probiti tvrdu Goricu", izjavio je trener Dinama.

gol expired Livaković spasio Dinamo protiv Gorice: Lovrić držao na mukama Modre divider

U sljedećem kolu u subotu, 27. lipnja, Dinamo dočekuje Osijek.

"Sada ćemo analizirati ove četiri utakmice nakon korona-pauze. Imamo puni tjedan da radimo na stvarima koje su nam nedostajale kako bi što spremniji dočekali Osijek", zaključio je trener Jovićević.

Najbolji trenuci borbe Emmetta i Burgosa

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider