Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sitgla kazna

Novi udarac za posrnulog diva: Koeman je već odradio posljednju utakmicu na klupi Barcelone?

Glavni sudac utakmice isključio je Koemana u sudačkoj nadoknadi protiv Levantea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener španjolskog nogometnog velikana Barcelone Ronald Koeman kažnjen je s dvije utakmice zabrane vođenja svoje momčadi s klupe zbog isključenja koje je "zaradio" u završnici utakmice 6. kola La Lige protiv Cadiza igrane u četvrtak.

Glavni sudac utakmice Carlos del Cerro Grande isključio ga je zbog učestalog prigovaranja.

Tako je u zapisniku utakmice naveo da je nizozemskog trenera isključio "zbog prigovaranja četvrtom sucu, podizanja ruku u zrak i vikanja prilikom napuštanja tehničkog prostora govoreći 'sudac mora dati znak zvždaljkom' iako ga je četvrti sudac već upozorio da ne komentira sudačke odluke".

Na konferenciji za medije nakon utakmice Koeman je ustanovio kako se u Španjolskoj crveni kartoni daju ni zbog čega.

"Samo sam upozorio četvrtog suca da su na terenu dvije lopte i da igra mora biti prekinuta", kazao je Koeman nakon još jednog razočaravajećeg remija.

Nizozemski trener je na tankom ledu, a čini se da ga klupi još jedino drži unosna klauzula koja mu garantira od 12 do 14 milijuna eura otpremnine u slučaju otkaza.

Usprkos tome čelnici Barcelone intenzivno traže novog trenera. Legenda katalonskog kluba i trenutačni trener katarskog Al Sadda Xavi Hernandez prvi je izbor, a još se spominju Thierry Henry i Roberto Martinez.

U svakom slučaju, Koeman neće moći biti na klupi u nedjeljnom susretu 7. kola protiv Levantea na Camp Nou kao niti na gostovanju kod madridskog Atletica 2. listopada.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider