Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još ga traže

VIDEO Potresna snimka dronom: Pogledajte kako izgleda zgrada u kojoj je živio Atsu, iz ruševina dopiru zvukovi?

Još se uvijek traga za nogometašem Hatayspora Christianom Atsuom.

Potres u Turskoj (Foto: Twitter/Screenshot)

Nastavlja se potraga za Christianom Atsuom.

Iako se prije nekoliko dana pojavila informacija da je pronađen u ruševinama nakon potresa u Turskoj, sve je brzo demantirano, a sada se na društvenim mrežama pojavila strašna snimka zgrade u kojoj je živio ganski nogometaš.

Snimka dronom, koja se pojavila na Twitteru, najbolje otkriva strahote razornog potresa koji je pogodio Tursku i Siriju. Zgrada u kojoj je živio nogometaš Hatayspora u potpunosti je uništena, a pred spasiocima je težak zadatak.

U utrci su s vremenom, već je prošlo osam dana od potresa. Trebat će im pravo čudo da pronađu nekoga u ruševinama zgrade u kojoj je živjelo više od stotinu stanara. Osim Atsua, u ruševinama je nestao i sportski direktor kluba.

Ipak iz Turske stižu vijesti koje bude nadu, spasilački timovi čuli su tri različita zvuka iz ruševina i pokrenuta je akcija spašavanja, javlja turski sportski novinar Yagiz Sabuncouglu.

Christian Atsu Christian Atsu (Foto: Guliver image)

Dan prije potresa ganski nogometaš je golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu svojoj momčadi u susretu protiv Kasimpase, ali već sljedećeg jutra zadesila ga je strašna sudbina.

Atsua je 2013. kupio Chelsea iz portugalskog Rio Avea, međutim veći dio vremena proveo je na posudbama u Newcastle Unitedu i Evertonu. Igrao je i za Bournemouth i Malagu, a od rujna prošle godine je u Turskoj.

Za reprezentaciju Gane upisao je 65 nastupa i postigao devet golova. Posljednji nastup za reprezentaciju upisao je prije tri godine.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider