Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šeik je ljutit

PSG-ov paklen odgovor na Realovu krađu: Dolaze još dvije super-zvijezde i iznenađenje "u Paquetu"

PSG se praktički već oprostio s Kylianom Mbappeom i sprema se za budućnost, a u njoj su Erling Haaland, Paul Pogba i Lucas Paqueta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zimski Mercato nedavno je zaključen, a PSG je morao konačno kapitulirati u dugom ratu s Kylianom Mbappeom, koji je izgleda sve dogovorio s Real Madridom i prepustiti ga bez odštete velikom europskom rivalu, ali ništa zato – Parižani planiraju još jedan spektakularan ljetni prijelazni rok, a na listi želja su Erling Haaland, Paul Pogba, o kojima se već dugo piše, a relativno novo ime je Lyonov veznjak Lucas Paqueta.

Haaland nije opcija, nego sigurna stvar

Tiražni L'Equipe piše kako šef PSG-a neće odustati od Kyliana Mbppea dok ga ne vidi kako trčkara Santiago Bernabeuom, ali je svjestan kako se bori s vjetrenjačom i pripremio je plan B. Djelomično mu ga je sam raskrčio Erling Haaland izjavivši kako ne želi igrati u istoj momčadi kao Kylian Mbappe, pa su francuski mediji time eliminirali Kraljevski klub i došli do zaključka kako će se najtraženiji svjetski napadač na koncu skrasiti u Gradu svjetla.

Nasser al-Khelaifi je u sjajnim odnosima s Minom Raiolom, a procjenjuje se kako će ga platiti Dortmundu oko 75.000.000 eura i bonuse od 15.000.000 eura, dok će njemu morati isplaćivati oko 50.000.000 eura po sezoni poslije poreza...

Pogba i veznjak Lyona u "Paquetu“

Sportski direktor i gazda bi željeli dodati još dva velika imena u vezni red, a na popisu je vjerojatno trenutačno najpopularniji francuski nogometaš Paul Pogba, kojemu istječe ugovor s Manchester Unitedom i navodno se planira vratiti u domovinu i ponajbolji vezni igrač Ligue 1 Lucas Paqueta iz Lyona.

I dok će Pogba biti besplatan, za Paquetu će morati isplatiti odštetu, a procjenjuje se kako će ligaški konkurent tražiti između 35.000.000 i 40.000.000 eura na to ime. Iznos koji si PSG može priuštiti, a za plaću će se lako dogovoriti jer je Brazilac u medijima nedavno priznao kako je vrlo zainteresiran za selidbu u francusku metropolu.

Ne zna se što će biti s Di Marijom

Love će biti jer razmišljaju o tome hoće li produljiti s Angelom Di Mariom. Argentincu istječe ugovor i želio bi odraditi još jednu sezonu u Europi pa zaključiti karijeru u domovini, no PSG nije siguran je li to isplativo ulaganje s obzirom na to da imaju sjajne opcije za pozicije koje on može pokriti.

Točka na i bit će dogovor s Pogbom, koji je bio u kombinacijama i prije nego je ljetos došao Lionel Messi, ali na koncu je ljetošnji spektakularni prijelazni rok PSG-a prošao bez njega. Ovo ljeto šeik bi trebao kompletirati svoju super-momčad.

Ovu bitku s Mbappeom je izgleda izgubio, ali sprema se na spektakularan odgovor kroz nekoliko mjeseci…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider