Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UNATOČ PORAZU

Transfermarkt uvrstio tri hrvatska igrača među potencijalne zvijezde U-21 Eura

Iako je mlada hrvatska nogometna reprezentacija loše započela nastup na Europskom prvenstvu, naši nogometaši privlače pažnju.

Martin Baturina (Foto: Eduard Vinatoru/PIXSELL)

Prvog dana Europskog prvenstva mladih reprezentacija Transfermarkt je odlučio izdvojiti deset nogometaša na koje bi trebalo pripaziti tijekom natjecanja.

Tu se nisu bavili onima koji su već itekako poznati, poput Sandra Tonalija, Morgana Gibbs-Whitea, Sandra Tonalija i mnogih drugih, o kakvima smo zapravo jučer pisali.

Sandro Tonali Na U-21 Euru nastupit će čak 17 igrača procijenjenih na 30 milijuna eura ili više divider

Baturina predvodi popis

Oni su odabrali desetoricu igrača koji putem ovog prvenstva mogu ostvariti vrijedan transfer, a zanimljivo je kako su se na popisu našla tri hrvatska igrača, unatoč tome što je popis objavljen nakon uvjerljivog poraza naše reprezentacije od Ukrajine.

Prvi i najskuplji među njima je Dinamov Martin Baturina, a na popisu su se našli još Matija Frigan iz Rijeke i 19-godišnji Luka Stojković iz Lokomotive, čiji je ulazak danas unio živost u redove naših, ali nije bilo dovoljno.

Za Baturinu je gotovo sigurno kako će ovu sezonu ostati u Dinamu, dok bi Frigan i Stojković vrlo lako mogli promijeniti adresu. Transfermarktov popis nalazi se u objavi ispod teksta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider