Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne smije u španjolsku

Premierligaš dovodi braniča koji služi uvjetnu od pet godina zbog pljačke, napada, otmice i posjedovanja oružja

Stopera Olympiacosa držali su pet mjeseci u pritvoru i osuđen je za čitav niz prekršaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaš Wolverhampton je navodno u naprednim pregovorima s portugalskim braničem Rubenom Semedom, koji trenutačno služi petogodišnju uvjetnu kaznu zatvora i zabranjen mu je ulazak u Španjolsku na osam godina.

Stopera Olympiacosa držali su pet mjeseci u pritvoru i osuđen je za čitav niz zločina, uključujući pljačku, napad, otmicu i posjedovanje oružja.

Uhićen je 2018. godine dok je igrao u Španjolskoj posije optužbe kako je napao i zavezao čovjeka u njegovom domu prije nego što ga je opljačkao s još dvojicom optuženika.

Optužen i za pokušaj ubojstva

Semedo, koji je optužen i za pokušaj ubojostva, uspio je izaći iz pritvora uplativši jamčevinu o 30 tisuća eura, ali ipak je osuđen na petgodišnju uvjetnu kaznu zatvora i zabranjen mu je ulazak u zemlju u lipnju prošle godine na osam godina.
No, sve to ne zabrinjava njegovog sunarodnjaka Brunu Lagea, koji sjedi na klupi Wolvesa i koji bi ga rado doveo na jednogodišnju posudbu.

Lage ga izgleda izuzetno cijeni jer bi rado odmah u ugovor ugradio klauzulu o obaveznom otkupu ugovora po završetku sezone.

Bio dužan trećoj stranci

Španjolske novine prenijele su kako je Semedo sudjelovao u zločinu jer je bio dužan trećoj stranci, a njegov tadašnji klub VIllarreal suspendirao ga je i odmah po osudi prodao u Grčku.

Taj incident bio je samo jedan u nizu za Semeda u Španjolskoj jer je 2017. godine uhvaćen u noćnom klubu u Valenciji u posjedu vatrenog oružja, a u izdvojenom incidentu razbio je staklenu bocu jednom čovjeku o glavu.

Krasan momak, nema što…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider