Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Primarna meta za ljeto

Legenda uhvaćena na tribini u tajnoj misiji snimanja Vatrenog: Želio se uvjeriti kako je pravi čovjek za njegov klub

Duje Ćaleta Car navodno je prioritet Aston Ville u ljetnom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda Liverpoola, a sad menadžer Aston Ville Steven Gerrard, preko tjedna je uhvaćen na utakmici Marseillea i Nantesa (3:2) u Le Championatu, a sad je procurilo kako je bio u tajnoj misiji snimanja hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete Cara.

Ne više tako tajnoj, jer šef Aston Ville navodno vidi Duju kao kamen temeljac u ljetnom renoviranju svlačionice, otkriva Football Insider ekskluzivno. Stasiti Biličanin navodno je već dugo na radaru klupske skautske službe, a Gerrard se došao uvjeriti uživo zašto su ga označili kao prioritetno pojačanje za sljedeći prijelazni rok.

Duje mu je prioritet na ljeto

Premierligaškom klubu potreban je još jedan iskusan stoper jer se planiraju raskinuti partnerstvo Tyronea Mingsa i Ezrija Konze. Nijedan od njih dvojice nije potpuno uvjerio Gerrarda kako je dovoljno dobar za ispunjavanje ambicioznih klupskih ambicija.

Aston Villa smatra kako je Ćaleta Car realna meta i kako ga mogu nagovoriti na transfer u Birmingham iz Marseillea i zato je Gerrard došao osobno porazgovarati s njim. Vidjet ćemo što će na to reći iz Dujinog enturaža jer je već imao ponude za selidbu na Otok, međutim odbio je transfer u Wolverhampton.

Isključen je na zadnjem reprezentativnom okupljanju

U siječnju trebao u West Ham

Želio ga je i West Ham svojedobno, želio je i on u London, ali je transfer propao, a on je komentirao kako se umorio već od glasina jer ga spominju u svakom prijelaznom roku.

Ni ovaj, čini se, neće biti ništa drugačiji, vidjet ćemo hoće li se ovaj puta nešto konkretizirati…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider