Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na pregovorima je

Šime Vrsaljko otišao po Mundijal u Grčku: Pred potpisom je za velikana

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko mogao bi preseliti u Olympiacos.

Šime Vrsaljko i Vinicius (Foto: Afp)

Povratnik na Dalićev popis Šime Vrsaljko nije se naigrao ni na zadnjem okupljanju, a kako bi se ponovo nametnuo izborniku pokušat će podebljati svoju minutažu do Svjetskog prvenstva odlaskom iz Atletica i potpisom za Olympiacos.

Strani mediji pišu kako je desni bek Atletico Madrida, kojem uskoro istječe ugovor u glavnom gradu Španjolske, nekoliko detalja udaljen od potpisa dvogodišnjeg ugovora s grčkim klubom. Navodno je već stigao u Atenu gdje pregovara s gazdom kluba Vaggelisom Marinakisom.

Šime Vrsaljko VIDEO Vrsaljko otkrio zašto je izašao na poluvremenu: "Napravit ću sve da odem u Katar" divider

Detalj koji se još ne zna je njegova plaća u Pireju, međutim kako pišu kolege iz Grčke i Španjolske, to je normalno jer ona još nije dogovorima i trenutačno s o njoj razgovara na relaciji Šimini ljudi – sportski sektor Oylmpiacosa.

Ganja mjesto na Dalićevom rosteru za Mundijal

Srebrni iz Rusije trenutačno je u Dalićevoj hijerarhiji praktički tek treći desni bek, jasno je kako su male šanse da Josip Juranović ne bude u avionu za Katar, a preostalo mjesto na desnom beku u nacionalnoj momčadi popunit će Josip Stanišić ili Šime Vrsaljko. Moguće je da i sva trojica vide Mundijal, ali male su šanse.

gol expired Šime Vrsaljko se ponovno ozlijedio, za njega je sezona završena? divider

Kad smo kod šansi, Atleticov trener Cholo Simeone nikad ih zapravo i nije pružio Šimi, čija karijera u Atleticu traje od 2016. godine s odlascima na posudbu. Nije imao ni sreće s ozljedama, ali čini se kako je spreman to poglavlje svog života konačno zatvoriti 1. srpnja, kad mu istekne važeći ugovor i pokušati na drugoj adresi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider