Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dogovaraju detalje

PSG blizu još jednog asa za poker velikih pojačanja: Pochettino nagovorio četvrtog kapitalca za napad na Ligu prvaka

On želi 13 milijuna eura za dvije sezone, PSG mu nudi ugovor na godinu dana i tu zasad zapinje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PSG je u naprednim pregovorima s bivšim Realovim kapetanom Sergijem Ramosom, koji je nedavno napustio Kraljevski klub po isteku ugovora. Od jučer je službeno slobodan igrač, a bogati francuski klub rado će preuzeti njegov ugovor po razlazu s madridskim gigantom poslije 16 godina…

gol expired VIDEO Španjolci čekaju Vatrene, a odbačeni Ramos pokazao svima koliko je spreman za novu sezonu divider

Ramosa detalji dijele od potpisa s PSG-om, a on bi trebao biti samo jedan as u pokeru velikih pojačanja za iduću sezonu. Već su osigurali dolazak bivšeg Liverpoolova veznjaka Ginija Wijnalduma bez odštete, Gianluigi Donnarumma blizu je dolaska po isteku ugovora s Milanom, a s njegovim gradskim rivalom Interom uskoro bi trebali finiširati transfer Achrafa Hakimija za 70 milijuna eura.

Pochettino želi vođu u obrani

Bivšeg Realova kapetana žarko želi trener Mauricio Pochettino, iako ima priličnu gužvu na stoperskoj poziciji jer smatra da mu je postojeći kadar premlad i u njemu nema pravog vođe. Kehrerer, Kimpembe i Marquinhos, svi su mlađi od 28 godina...

gol expired Emotivan oproštaj Sergija Ramosa: "Došao sam ovdje kao 19-godišnjak...", a onda je spustio glavu i zaplakao divider

Španjolski stoper traži dvogodišnji ugovor težak 13 milijuna eura, a pregovori zapinju jer bi on potpisao na dvije godine, a kako ima već 35, PSG mu zasad nudi samo jednogodišnji ugovor uz opciju produljenja na još godinu. Navodno traži i ogroman bonus za potpis jer dolazi bez odštete.

Njegova konačna odluka očekuje se za nekoliko dana.

Kupili ga ambicioznim projektom

Sportski direktor Leonardo i trener navodno su ga kupili ambicioznim projektom koji su mu predstavili, a s pokerom pojačanja, PSG bi sljedeće sezone mogao u novi pokušaj na Ligu prvaka u sastavu Donnarumma – Hakimi, Ramos, Marquinhos, Bekker – Wijnaldum, Pereira, Herrera – Di Maria, Mbappe, Neymar.

Ramosa bi žarko željeli i bivši suigrači Angel Di Maria odnosno Keylor Navas, koji su već okrenuli njegov broj i nagovarali ga na dolazak, a navodno se čuo i s Neymarom, s kojim je dobar prijatelj unatoč činjenici da su nekoć igrali na suprotnim stranama u velikom španjolskom derbiju.

Pochettino inzistira na pojačanjima u obrani i na golu pa će čak trojica od četvorice njegovih želja za sljedeću sezonu stići u obrambeni blok, stoper, desni bek i golman.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider