Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izjednačio se s Kalinićem

Salernitana predstavila Bradarića: Evo koliko će Hajduk zaraditi od ovog transfera

Domagoj Bradarić preselio je u Salernitanu, a Hajduku će pripasti pola milijuna eura od ovog posla.

Domagoj Bradarić (Foto: Salernitana)

Nekadašnji U-21 reprezentativac i povremeni član A vrste, Domagoj Bradarić, u petak je preselio u Salernitanu iz Lillea. Francuzi su dobili 5.000.000 eura odštete, a Bili su na već dobivenih šest i pol milijuna eura, koliko ga je Lille platio Hajduku, dobili još deset posto iznosa od ovog transfera, dakle još pola milijuna eura.

"Sretan sam što sam konačno ovdje. Mislim da će Serie A biti osobito jaka ove sezone, a to je za mene novi izazov. Momčad ima novi projekt i jako dobre navijače, veselim se tomu. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, sad nam preostaje puno rada. Kad sezona počne, moramo biti spremni, a sad je vrijeme za rad i ispravljanje nekih stvari iz prošle sezone da budemo bolji u ovoj“, ispričao je Bradarić pa rekao nešto o svojim karakteristikama.

"Ofenzivni sam lijevi bek, imam sklonosti ići u napad, ubacivati, mogu puno trčati, imam tehniku. Cilj u dresu Salernitane je biti što više na prvenstvenoj ljestvici, nadam se da ćemo ove sezone biti dobri.“

Bradarić je svojedobno bio treći najveći Hajdukov transfer u povijesti iza Nikole Vlašića, koji je otišao za 11 milijuna eura i Nikole Kalinića, kojeg je Blackburn kupio za sedam milijuna eura, a s ovih pola milijuna eura, Domagoj će izjednačiti iznos koji je Kale osigurao Bilima.

Ovim potezom Bradarić se nada kako bi mogao ukrasti jedno od mjesta u avionu za Katar, međutim bit će mu jako teško jer je konkurencija na njegovoj poziciji zastrašujuća te se čini kako će Dalićevi „ljevaci“ biti Borna Sosa i Borna Barišić, odnosno Joško Gvardiol koji po potrebi može pokriti tu bekovsku poziciju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider