Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talentirani nogometaš

Hrvatski drugoligaš napravio veliki transfer: Prodali igrača u Lazio

Bartol Kunert je otišao iz Rudeša u Lazio.

Bartol Kunert (Foto: Facebook/NK Rudeš/Screenshot)

Bartol Kunert, 16-godišnji nogometaš Rudeša prešao je u redove rimskog velikana, Lazio.

Posljednjeg dana zimskog prijelaznog roka hrvatski drugoligaš je odradio veliki transfer. Zbog talentiranog nogometaša predstavnici rimskog kluba stigli su na pregovore u Zagreb.

Kunert igra na poziciji veznjaka, osmice i desetke, a u dresu Rudeša igra za kadetski uzrast. Stigao je 2021. godine iz sisačke Segeste i brzo se dokazao na travnjaku.

"Sretni smo jer ovo je ozbiljan transfer. Također, nagrada je to svim ljudima u omladinskom pogonu, onima koji su procijenili njegovo znanje. Velika je to čast za sve, pa i Segestu.

Levi Dewey Nogometaš otišao u bolnicu sa simptomima gripe: Jedva ostao živ, amputirali mu obje noge divider

Naravno, želimo mu puno sreće u daljnjem razvoju i nadamo se, odnosno vjerujemo da će jednog dana postati vrhunski igrač, pa i dogurati do reprezentacija, prvo mlađih dobnih kategorija, a potom i A reprezentacije", kazao je sportski direktor Silvio Marić.

"Škola je krenula u sasvim drugom smjeru, odnosno želimo je podići na višu razinu. Bazirat ćemo se na dobroj akademiji i školi, a kao što vidimo krenuli s pozitivnim transferom. Vjerujem da će ih u budućnosti biti još više. Ovo je velika stvar za Rudeš.

U jednu ruku, žao mi je što je Bartol napustio Rudeš, ili što ga nisu prepoznali neki hrvatski veći klubovi. Međutim, ovo je, kao što je rekao Marić, odlična odskočna daska, nadamo se i prema reprezentaciji. Imamo još kvalitete, nastojat ćemo biti prepoznatljivi u Hrvatskoj u radu s mladima", rekao je direktor škole nogometa Fabijan Komljenović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider