Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
privukao ozbiljan interes

Jose Mourinho i Pep Guardiola u "klinču" zbog hrvatskog reprezentativca

Lijevi bek hrvatske reprezentacije Borna Sosa privlači sve veći interes na tržištu.

Mourinho i Guardiola (Foto: Afp)

Branič Stuttgarta i Vatrenih, Borna Sosa, ima važeći ugovor u Njemačkoj do 2025. godine, međutim mogao bi uskoro zaključiti suradnji s klubom čiji dres nosi već četiri godine i preseliti na drugu destinaciju.

Bayern već neko vrijeme prati njegov razvoj jer im igra pred nosom u Bundesligi, međutim njegove dobre partije privukle su dva trenerska velikana. O interesu Manchester Cityja, koji je spremio 25 milijuna eura za njegove usluge, već se pisalo, a sad je Pepu Guardioli na put stao stari rival Jose Mourinho.

Roma uskočila u igru

Sky Sports prenosi kako je Roma ozbiljno zainteresirana, a trener Rome Jose Mourinho navodno ga je već kontaktirao te će uskoro poslati službenu potvrdu. Guardiola se na Sosu prebacio jer mu je prva opcija za pojačanje na toj strani obrane, Brightonov Marc Cucurella, preskup po cijeni koju zasad traži njegov aktualni klub.

To bi otvorilo vrata Rominoj ponudi jer i Bayern trenutačno ima jako dobru opciju na toj poziciji, sjajnog kanadskog reprezentativca, Alphonsa Daviesa pa im dovođenje Sose nije prioritet.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider