Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Rijeka predstavila veliko pojačanje: Zadnjih šest godina proveo je u Francuskoj

Rijeka je potvrdila dolazak Matea Pavlovića

Mateo Pavlović (Foto: Afp)

Rijeka je u utorak predstavila novi stručni stožer, a Dragan Tadić i Fausto Budicin još jučer su najavili mogućnost dolaska Matea Pavlovića. Stoper je danas predstavljen u novoj sredini i trebao bi pojačati prvoligaša s Kvarnera u novoj sezoni HNL-a.

gol expired VIDEO Rijeka predstavila trenerski tandem i najavila dolazak velikog pojačanja: "Sutra potpisuje" divider

Iskusni hrvatski branič posljednjih šest godina igrao je u Francuskoj. Nosio je dres Angersa i Amiensa, a Transfermarkt ga procjenjuje na 900 tisuća eura. U Amiensu je imao ugovor još godinu dana, no nije pozat iznos koji je Rijeka platila i je li uopće platila išta.

Za kraj dodajmo kako bi njegov otac, Luka Pavlović, trebao preuzeti funkciju čelnog čovjeka škole nogometa na Rujevici.

 

"Sretan sam i uzbuđen što sam došao u Rijeku. Glavni razlog mog dolaska je što sam osjetio da me ljudi u klubu žele, iskazali su veliku volju i želju i to je presudilo. Jedva čekam obući dres i dokazati se na terenu", rekao je Mateo Pavlović. Mateo je u karijeri nosio dres Zagreba, Werdera, Ferencvarosa, Angersa i Amiensa.

"Uvjeti u klubu su odlični, od travnjaka, svlačionica, prostora za oporavak sve je na najvišem nivou, uvjeti u klubu su odlični od travnjaka, do prostora za oporavak", ustvrdio je Mateo Pavlović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider