Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Službeno

Dinamo potvrdio prodaju braniča u Serie A, na račun kapnulo 1.200.000 eura

Petar Stojanović nakon godinu dana posudbe ostat će u Empoliju koji je trajno otkupio njegov ugovor od Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sad već bivši nogometaš Dinama Petar Stojanović nogometnu će karijeru nastaviti kao igrač talijanskog prvoligaša Empolija. Modri klub potvrdio je kako su Talijani ispunili sve uvjete za prelazak braniča u redove talijanskog kluba, a to znači da je na račun sjelo preostalih 1.200.000 eura.

Toliko je, naime, iznosila odštetna klauzula za Slovenca koji je prošlu sezonu proveo na posudbi upravo u Empoliju. Proteklu sezonu iznajmiili su ga od Modrih za 300.000 eura, a s iznosom isplaćene odštete cifra će se uspeti do ukupno 1.500.000 eura.

"Zauvijek ću pamtiti trenutke u Dinamu"

Stojanović je u dresu Dinama proveo ukupno pet i pol godina te je u tom razdoblju odigrao 187 službenih utakmica u ulozi desnog braniča, uz postignuta dva pogotka.

"Došao je trenutak kad se opraštam od Dinama. Zauvijek ću pamtiti sve sjajne trenutke koje sam doživio u zagrebačkom klubu. To je bio moj dom dugih pet i pol godina i nikad neću zaboraviti sve lijepo što sam doživio. Imao sam čast osvojiti devet trofeja u tom periodu s Dinamom i iznimno sam ponosan na to. Zahvalio bih klubu na svemu, kao i navijačima na podršci u tih pet i pol godina. Nastavit ću pratiti Dinamov put i želim klubu i momčadi puno uspjeha u budućnosti“, izjavio je Petar Stojanović u oproštaju od Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider