Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugi potpis za naslov

Manchester United misli ozbiljno: Crveni vragovi dogovorili transfer ponajboljeg stopera svijeta za 50 milijuna eura

Još samo liječnički pregled i službeno će objaviti transfer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo ljeto postaje jako zanimljivo za navijače Manchester Uniteda. Poslije Jadona Sancha Crveni vragovi dogovorili su još jedno bombastično pojačanje. SkySports javlja da su Ole Gunnar Solskjaer i društvo samo liječnički pregled udaljeni od transfera Raphaela Varanea iz Real Madrida za 50 milijuna eura.

To je samo fiksni iznos transfera, a dogovoreni su i određeni bonusi. Transfer će postati služben kad francuski stoper prođe liječnički pregled. United je ovo ljeto već doveo Jadona Sancha iz dortmundske Borussije za 80 milijuna eura, a dovođenje Varanea pokazalo bi konkurenciji da slavni otočki klub misli ozbiljno ove sezone.

Dva pojačanja za naslov

Vragovi su prošlu sezonu zaključili na drugom mjestu, ali zaostali su ogromnih 12 bodova za gradskim rivalom Cityjem, a vjeruje se kako će francuski reprezentativac pokrpati rupe u obrani koje su, smatraju, bile uzrok tolikoj bodovnoj razlici.

Realov stoper jedan je od najboljih svjetskih stopera, a u Madridu je od ljeta 2011. godine kad je stigao iz Lensa. U karijeri ima 350 nastupa za klub i još 79 za reprezentaciju, s kojom je 2018. godine bio svjetski prvak izbacivši Hrvatsku u finalu.

Još samo jedan posao u zraku

Na nedavno završenom Euru započeo je sve četiri utakmice za Francusku i čini se da je poslije deset godina odlučio Španjolsku zamijeniti Engleskom.

No njegov reprezentativni kolega Paul Pogba još uvijek ne želi produljiti ugovor s Manchester Unitedom koji istječe sljedeće ljeto i njegova je budućnost pod velikim upitnikom.

United navodno ovo ljeto želi jedino još osigurati njegovo produljenje ugovora i to će biti to...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider