Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uh, kakav bi to posao bio

Dva kluba iz Premier lige žele Dominika Livakovića: Jedan od njih je - Chelsea!

Dominik Livaković bi mogao ove zime napustiti Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajna izdanja hrvatskog reprezentativca Dominika Livakovića na Svjetskom prvenstvu u Katru približila su ga najvećem transferu u karijeri.

Livaković je više od sedam godina ugovorom vezan za Dinamo koji ga je kupio od Zagreba u završnici ljetnog prijelaznog roka 2015. i već neko vrijeme priželjkuje odlazak na veću, zvjezdaniju pozornicu od HNL-a.

Čini se da je pravi trenutak za to baš sada, nakon što je bio fenomenalan na Svjetskom prvenstvu. Livaković je bio ključni čovjek Vatrenih u prve dvije utakmice nokaut faze, svojim je obrana izludio i Japance i Brazilce.

Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu trenutno je 14 milijuna eura, ali za očekivati je da će Dinamo pokušati izvući i više od toga, naročito ako se uzme u obzir koji ga klubovi žele dovesti.

Naime, kako javlja francuski MediaFoot, za Livakovića su zainteresirani Chelsea i Leeds.

Francuzi pišu da je Chelsea već kontaktirao predstavnike menadžerske agencije koja zastupa Livakovića kako bi ispitali teren. Klub sa Stamford Bridgea želi se riješiti Edouarda Mendyja i traži vratara za iduću sezonu, a Livaković im je prvi na listi želja.

Što se Leedsa tiče, oni su svjesni da njihov izvrsni čuvar mreže, 22-godišnji Francuz Illan Meslier neće još dugo ostati na Elland Roadu pa traže dugoročnu zamjenu za njega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider