Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odigrao 151 utakmicu

Ionako su moćni, a sad su se još pojačali: Idući Dinamov suparnik u Europi doveo igrača Chelseaja

Od dolaska iz St. Etiennea 2014. je odigrao 151 utakmicu u svim natjecanjima. Proveo je neko vrijeme na posudbama u Stoke Cityju i Evertonu nakon ozljede koljena 2016.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski prvoligaš West Ham, suparnik zagrebačkog Dinama u Europskoj ligi, West Ham potpisao je četverogodišnji ugovor s francuskim braničem Kurtom Zoumom kojeg dolazi iz Chelseaja.

Financijske pojedinosti ugovora nisu otkrivene, ali britanski mediji pišu da je West Ham platio oko 25 milijuna funti za 26-godišnjeg Francuza.

"Zouma je igrač kojeg smo pratili neko vrijeme i vrlo smo se potrudili da se ovaj transfer realizira. On je uvijek bio naš prvi izbor i vrlo sam sretan što je on naš igrač", izjavio je trener West Hama David Moyes.

Zouma je odigrao 36 utakmica za Chelsea u svim natjecanjima prošle sezone, pomogavši klubu da osvoji naslov pobjednika Lige prvaka i završi na četvrtom mjestu englesko prvenstvo.

Sjajan početak sezone bio je poguranac transferu

Od dolaska iz St. Etiennea 2014. je odigrao 151 utakmicu u svim natjecanjima. Proveo je neko vrijeme na posudbama u Stoke Cityju i Evertonu nakon ozljede koljena 2016. godine.

"Osjećao sam da Moyes stvarno želi da dođem i priključim se momčadi, posebno dobroj momčadi koja je sezonu počela tako dobro", kazao je Zouma.

"Odlična sezona koju je West Ham imao prošle godine dala je momčadi dosta samopouzdanja da se ove godine još više poboljša i želim im pomoći u tome", dodao je.

West Ham je trenutačno vodeća momčad Premierlige s dvije pobjede i jednim neriješenim rezultatom iz tri utakmice.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider